Zoeken naar om kan

Uw zoekactie voor om kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wannes 40 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke, knappe dame
Mocht er dame dit lezen, die ook op zoek is naar wat spanning, ... . Geil, maar respectvol. Kan ontvangen in deelgemeente van Brugge. Graag iemand waarbij contact mogelijk is via whatsapp. Over mezelf, spontaan, verzorgd, sportief, intiem geschoren, ... . Foto kan natuurlijk na eerste berichten. Hopelijk tot snel  
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
thomas 31 jaar Limburg - Peer
leuke tijd vandaag of ....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of ....
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
Barefun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durven samen puur genieten
Vingers die speels door je haar strelen, vingers die je nekspieren ontspannen, tongen die in mekaar verstrengelen, een likje aan je oorlel, een lief woordje in je oorschelp....als intro. Het kneden van je borsten, het hard zuigen van je tepels, vingers die zich een weg zoeken naar jouw natte poes en je lipjes zacht open leggen. Een vinger die sensueel over je geribbelde g spot sstreelt. Een tong die sensueel je klitje streelt, lippen die aan jouwen lipjes sabbelen, jij die mijn paal hard maakt voor de finale. Mijn harde wapen dat zacht in jouw grotje schuift en vervolgens steeds dieper stoot tot tegen...mijn zaadloze sperma dat diep in jouw grotje spuit, een finale waarbij jij een nieuwe climax krijgt, een leuke babbel en veel meer. Jij bent een dame girl next door, mag rijper zijn en mollig. Jij geniet van dit scenario. Deze slanke goed ogende gezonde man met niveau biedt het aan. Bij klick kan long term vriendschap. Koppel ook bespreekbaar. Mail mij vrijblijvend.  
Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen ben 51 single meerdere hoogtepunten neem gerust contact op altijd antwoord.  
DZD 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Erotische massage met happy ending
Man 37 uit leuven met een verzorgd uiterlijk. Zoekt een vrouw vanaf 20+ tot 60+ die verwend wil worden met een erotische massage van kop tot teen met happy ending kan ontvangen..  
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Pinkstermaandag
Hallo dames, iemand die wat afleiding en ontspanning kan gebruiken op deze feestdag van de vurige tongen 😊  
milo 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek fwb en vriendschap
Zoals de titel duidelijk maakt, zoek ik geen zuivere sexrelatie. De vriendschap is minstens even belangrijk. Wellicht niet te vinden via deze site maar toch probeer ik. Je hoeft zeker geen fotomodel te zijn maar ook niet echt dik. Je bent sociaal, vriendelijk, kan over van alles praten en je vind gezelligheid en oprechte intimiteit belangrijk. Jou leeftijd, huidskleur, beroep ... geen vereisten. Zelf ben ik ook geen fotomodel maar wel zeer verzorgd, hoffelijk, eerlijk, sportief, zachtaardig en jeugdig. Ik kan mij gemakkelijk vrijmaken (ook in het weekend) en ik pas mij aan aan jou mogelijkheden. Hopelijk reageert die ene dame !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10